ALSO

Virtual Roadshow Høsten 2021

Vi er stolte over å kunne invitere deg til høstens Roadshow! I denne runden av Roadshowet kommer vi til å holde ni spennende webinarer om nyheter, tips og triks på ALSO Cloud Marketplace, Microsoft, og tredjepartsporteføljen vår. Som "vanlig" er dette virtuelt, og kan sees både på dagen og on-demand i ettertid.

WaaS - Workplace-as-a-Service

Mer informasjon

WaaS er ikke bare ALSO sitt nye leasingkonsept, men et helhetlig verdiforslag som gjør at du kan tiltrekke deg nye kunder, øke omsetningen og oppnå bedre marginer. Og alt håndteres i ALSO Cloud Marketplace.

Alle, og spesielt deg som forholder deg til innkjøpere, og som ønsker å få med økonomisjefen og daglig leder på din side.

New Commerce Experience

Mer informasjon

Få med deg endringerne som kommer med Microsoft New Commerce Experience og hvordan du må stille deg til disse endringer som en Microsoft Indirect Reseller.

Alle som jobber med Microsoft tjenester.

Nyheter, tips og triks i ALSO Cloud Marketplace

Mer informasjon

Få med deg nyheter og effektive tips og triks i ALSO Cloud Marketplace (ACMP). Vi ser blant annet nærmere på hvordan du endrer sluttkundepriser og hvordan du kan legge til nye tjenester automatisk.

Nybegynnere og deg som ønsker å ta ACMP et steg videre.

The Microsoft Partner Center from A to Z

Mer informasjon

Microsoft har endelig lansert Teams Voice med ringeplan i Norge. I dette webinaret snakker vi litt om hva dette innebærer, og hvordan man selv kan begynne å tilby Teams Voice til sine kunder.

Microsoft COOP

Mer informasjon

I forrige halvår var det flere partnere som ikke brukte sine COOP funds (markedsstøtte fra Microsoft), og dermed mistet penger. I dette webinaret vil vi: – Se på hva Coop funds er – Slå opp slik at dere alle ser hva dere har tilgjengelig – Komme med helt konkrete eksempler på hva det kan brukes på – Gå gjennom claiming prosessen

Ledere, Markedsansvarlig.

Speakers

 • Ola Dale

  Ola Dale

  Business Development Manager - Cloud
  Also

 • Arne Magnussen

  Arne Magnussen

  Pre-Sales & Product Specialist
  Also

 • Måns Hallström

  Måns Hallström

  Business Development Manager Cloud
  Also

 • Mathias Berger

  Mathias Berger

  Cloud Sales Specialist
  Also

 • Ida Marie Norin

  Ida Marie Norin

  Cloud Inside Sales, Moden Workplace
  Also

 • Maia Håland

  Maia Håland

  CEO
  Contenting AS

 • Sebastiaan Smits

  Sebastiaan Smits

  Microsoft Pro-support for partners
  Partner Care